Bröllopsresan bokad och betald!

Idag köpte vi flygresan till Bangkok, Thailand och flygresan hem från Ho Chi Minh City, Vietnam!
Vi flyger en vecka efter bröllopet, det känns ganska lagom, då hinner vi varv ner lite och packa i lugn och ro, förbereda tackkort m.m. Planet går alltså lördag 21 januari! Vi tar ledigt från jobbet i 5 veckor och hemresan går från Vietnamn onsdag 22 februari. Då är vi hemma torsdag dag och har 3 hela dagar på oss att varva ner efter resan.
Planen är att flyga från Bangkok till Phuket och åka ut till Phi phi island och bara ta det lugn, sola och bada i en vecka. Sedan åker vi vidare till Langkawi, en ö i Malaysia. Efter den ön åker vi ner till Kuala Lumpur och spenderar 2-3 dagar i storstan. Från Kuala Lampur flyger vi sen till Kambodja för att besöka Sihanoukville. Därifrån är det nära till den Vietnamesiska paradisön Phu Qouc. Efter som det är så dyrt där så får det räcka med 5 dagar eller något sånt, haha. Därifrån åker vi till Ho Chi Minh där resan avslutas med lite shopping. 6 ställen på 31 dagar/nätter. Det borde vi väl klara?!
Tips om dessa resmål eller ställen i närheten mottages tacksamt!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Vi gifter oss på Phi Phi i december... vill ni ha lugn & ro och bara total relax med hängmattor vid havet och inte så mycket folk så boka några nätter på Holiday Inn på Phi Phi. Helt underbart tycker vi! Det är där vi ska gifta oss... Deras sunset bar är fantastisk! :)

2011-10-16 @ 19:47:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0