Min möhippa!

Igår hade jag min galet underbara möhippa!
Det är inte långt kvar till bröllopet så jag har anat att det är på gång. Blev dock överraskad när det blev på en fredag!
Jag skulle jobba 8-16 men 13.00 får jag ett sms från ett okänt nummer där det står att jag ska titta under soffan. Vadå titta under soffan tänkte jag? Mina kollegor såg väldigt glada ut och när jag berättat om smset så tjatade dem mig till att titta under soffan. Jag var lite motvillig först...  Vem är det som driver med mig? Snart skrattar alla och ropar "lättlurad", tänkte jag. Men jag lyfter på soffkuddarna och där ligger ett kuvert med en karta i, en karta över centrumet. Kollegorna säger till mig att byta om och dra dit. Va? tänkte jag, slutar ju inte förens fyra. Men självklart så var ju det redan fixat :)
Jag tar mig till centrum där jag ser en kompis stå utanför med en ballong, vid nr 1 på kartan. Jag får en liten flaska skumpa och en fråga om min blivande som jag självklart klarar :) och tjänar 10 kr. Jag följer kartan som leder in på gina tricot, där står min blivande svägerska och även hon har en ballong och en fråga. Jag måste även dricka upp en öl. Klarar även denna fråga och har nu 20 kr! Kartan leder vidare och på vägen får jag nya ballonger, shotta sprit och svara på frågor. Jag klarar alla 6 frågor och har då fått ihop hela 60 kr, hahaha :)Vi lämnar centrum och går till tunnelbanan för att ta oss vidare. Jag har fått en lång slöja och någon slags gloria. Jättesnyggt... 
Väl på tåget börjar tjejerna prata om att det kommer kontrollanter och att vi ska gömma drickan osv men istället dyker min bästa vän (som bor i London) upp! Då blev det för mycket, jag kunde inte hålla tillbaka tårarna. Jag hade verkligen inte väntat mig att hon skulle vara med på min möhippa. Här får jag en ballong, en fråga till och en tia till! Vi åker till Gamla stan och går in på en engelsk pub. Här får jag byta om. Tjejerna har plockat ihop vita kläder till mig. Jag är verkligen helvit! Alla andra är svartklädda. Ännu en vän dyker upp med en fråga och vi är nu fulltaliga. Jag får smälla alla ballonger och i dem finns uppdrag som är värda tio kr. Jag ska utmanana mina vänner. Jag får svepa öl, hälla upp öl i baren, rulla in mig i en toarulle, försöka få en bläckpenna på ett snöre i en flaska och lägga bamsepussel på tid. Tillslut så har jag tjänat ihop ca 150 kr och det är dags att ge sig iväg igen. Jag har fått veta att pengarna jag tjänat in ska gå till en present till Fredrik. Dom skickar in mig i en jättekonstig loppisbod där jag har en minut på mig att köpa nåt. Hittar massor men allt vill ha ha 8-900 kr för. Tillslut får jag fråga, vad kan jag få för 150 kr, och så köper jag det. Lite tråkigt men ändå... Det var ju allt innan som var det roliga :) Presenten har dem tagit hand om så jag gissar att han får den på bröllopet.
Utanför på gatan får jag öppna presenter. Alla har köpt något och jag ska gissa vem det är ifrån. Hälften var lätta och andra hälften väldigt svåra. Jag fick bla. en leksaksbuss, godis och trosor. Vi skyndar vidare och kommer till en studio där jag blir sminkad och fotograferad själv och tillsammans med tjejerna. Sedan fick jag välja ut en gruppbild och en egen blid som dem brände till oss på cd. Tjejerna tog skivan sen så jag gissar att dem visar upp det på bröllopet. Klockan är nu ca 18.00 och vi drar vidare för att spela laserdome. Det var skitkul faktiskt! Jag hade aldrig gjort det förut. Nu fick man chansen att nyktra till lite också :) Efter detta var det äntligen dags för att käka middag. Jag älskar skaldjur och självklart hade dem valt en skaldjursrestaurang! Alla åt "normala" rätter men jag fick en stor skaldjursplatå själv! MUMS! Alla var hungriga och det var både skönt och trevligt att få sitta ner en stund. Efter middagen trodde jag att dem skulle dra mig med ut på stan, på nån krog osv. Men icke sa nicke. Dem började prata om att jag var full och trött och att jag inte behövde gå ut, vi skulle helt enkelt åka hem. Två av tjejerna åker hem till sig och dem andra ska följa med mig hem. Jag fattar ju att dem håller på att luras och tror hela tiden att vi ska hoppa av tunnelbanan och åka tillbaka. Men så blev det inte, dem följde mig heeela vägen hem. Hemma väntade såklart en överraskning! I vardagsrummet låg det madrasser på hela golvet, det var ballonger i taket och skumpa på kylning. Det fanns godis, chips, ost och kex m.m. Vi skulle mysa hemma och titta på filmen "Bridesmaides"! Så himla underbart! En perfekt avslutning på kvällen! Alla skulle sova över och vi kunde bara umgås. Tyvärr så la jag mig ner på en madrass på golvet och somnade innan filmen var slut, hahaha, men är man helt slut så är man. Vi hade en mysig morgon tillsammans och tjejerna gjorde pannkaksfrukost till mig :)
Nu när jag tänker tillbaka på gårdagen så blir jag alldeles rörd! Dem gjorde allat det där för mig! Vilka underbara vänner jag har! TACK!

RSS 2.0