HJÄLP! Vad ger man i present?

Ska bli jättekul att gå på bröllop! Vi har två stycken framför oss, båda brudarna är vänner till mig men inte jättenära vänner.
Men vad ska man ge i present? Och hur mycket?
Vi sparar SÅ MYCKET PENGAR själva till bröllop, resa och bostad och lever väldigt knapert just nu, allt går till bröllopskontot. Det var tufft bara att ställa upp på möhipporna.
Båda har önskat sig bidrag till bröllopsresan. Men den ena har även önskat sig lite annat och vi bokade genast på hennes önskelista till ett värde av ca 350 kr. Jag skulle gärna nöja mig med det + en grej till för ca 150 kr och sedan ge brud nr 2, 500 kr som bidrag till bröllopsresan. Alltså presenter för ca 500 kr var. Är det för lite? Jag vet att det är det men dem kanske förstår? Jag gissar att de lägger ut ca 2-3000 tusen för oss. Räknar dom med att få samma tillbaka?
HJÄLP DET HÄR ÄR SÅ SVÅRT!

Kommentarer
Postat av: M

Nej, jag tycker inte det är för lite! Man får ju handla efter förmåga. Jag skulle då inte bli besviken om vi fick presenter för 500:- eller mindre heller för den delen. Kanske kunde hoppas på mer från våra föräldrar (men hellre att de hjälper oss), men inte från våra vänner! Men det kanske beror på i vilka kretsar man rör sig?

2011-08-21 @ 11:37:12
Postat av: Malin

Här finns många bra tips på bröllopspresenter: http://presentz.se/br-llopspresent/index.php


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0